Soitaab

Soitaab is dé Europese snijmachineproducent met meer dan 80 jaar ervaring met een breed scala aan machines en toepassingen.

Soitaab, op basis van de jarenlange ervaring, gelooft in de voortdurende technologische ontwikkeling en continu onderzoek van innovatieve snijoplossingen om altijd maximale efficiëntie, nauwkeurigheid en snelheid te bereiken.

De gebruiker dient altijd de best mogelijke oplossing hebben in relatie tot zijn behoeften.

De machine range van Soitaab is zeer uitgebreid en biedt van eenvoudige plug-and-play-systemen tot veelzijdige machines uitgerust met verschillende technologieën en volledig geïntegreerd.

Met zeer moderne fabrieken in Milaan zorgt Soitaab voor elk aspect van de productie, van ontwerp tot bewerking, van assemblage tot testen van elke snijmachine. De productieprocessen zijn gecertificeerd en resulteren in kwaliteit en efficiëntie.

De Plasma PRO is ontworpen als “plug and play” voor een eenvoudige installatie en minimale kosten. Een compacte machine met een uitzonderlijke kwaliteit en geschikt voor de meeste plasmasystemen.
Deze snijmache is ontworpen voor het snijden van staal, RVS en aluminium. Voor dunne plaat tot medium diktes en voor plaatafmeting 1,5m x 3,0m ; 2,0m x 4,0m en 1,5m x 6,0m.
Een hoge nauwkeurigheid van de positionering en beweging wordt gerealiseerd d.m.v. een solide portaalconstructie. Dubbele borstelloze AC aandrijving van langs- en dwarsaandrijving, tandheugel aandrijving met hoge kwaliteit verzorgen de aandrijflijn.
De vrijstaande CNC besturing is Wjndows gebaseerd, uitgevoerd als touch-screen.
Dataoverdracht kan via netwerk of USB-stick.
Alle Plasma PRO snijmachines worden geleverd met een uitgebreid CAD/CAM softwarepakket om op professionele wijze de tekeningen om te zetten naar een snijprogramma.
De machine kan uitgevoerd worden als afzuigtafel of watertafel.
Optioneel is een markeerinstallatie mogelijk.

PLASMATECH – De Plasmatech Plasma RED is ontworpen als “plug and play”. Een compacte machine met een uitzonderlijke kwaliteit en geschikt voor de meeste HyDefinition plasmasystemen.

Deze snijmache is ontworpen voor het snijden van staal, RVS en aluminium, voor dunne plaat tot medium diktes en voor plaatafmeting 1,5m x 3,0m tot 2,0m x 6,0m. De CNC besturing met de speciale (SHMI) gebruikersinterface (Soitaab Human Machine Interface), stelt gebruikers in staat om alle mogelijkheden van deze machine op eenvoudige wijze te benutten.

Een hoge nauwkeurigheid van de positionering en beweging wordt gerealiseerd d.m.v. een portaalconstructie volledig uit aluminium, dubbele borstelloze AC aandrijving van langs- en dwarsaandrijving, lineaire geleidingen en tandheugel aandrijving met hoge kwaliteit.

Tevens is de snijtafel volledig gescheiden van de machineconstructie / frame.

De Plasmatech Plasma NOVA is een robuuste machine die meerdere technologieën integreert en gebouwd is om aan de meest complexe productie-eisen te voldoen. In een enkele procesgang kan deze machine vele complexe operaties voltooien waardoor de productiecyclus geoptimaliseerd wordt.

Bijzonder geschikt voor het snijden middelgrote tot grote diktes met een hoge productiviteit en kan worden voorzien van diverse accessoires zoals plasma bevel, boorunit en wisselsystemen.

Plasma Nova serie is ontworpen om hoge prestaties te leveren, zelfs bij de meest veeleisende taken.Zowel de Plasmatech NOVA als de Plasmatech RED kunnen uitgevoerd worden met een scala aan plasmasystemen.

Afhankelijk van de gewenste prestaties zijn plasmasystemen van Hypertherm en Thermal Dynamics van 100A tot 400A beschikbaar.

Daarnaast heeft Soitaab een uitgebreide machine range voor alle voorkomende processen zoals autogeen-, plasma-, waterstraal- en lasersnijden. Zie hiervoor ook de website www.soitaab.com